Συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν στην κατοχή τους περισσότερα από οκτώ κιλά κάνναβης…

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησε η Αστυνομία την προηγούμενη Τρίτη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η αρχή έγινε με τη σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού, στην Αθήνα, ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1.561 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, για αλλοδαπό διακινητή ναρκωτικών, εντοπίσθηκε ο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1.561- γραμμαρίων
  • -350- ευρώ
  • κινητό τηλέφωνο
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Την ίδια ημέρα, η Αστυνομία κατάφερε και δεύτερο χτύπημα στο κύκλωμα ναρκωτικών με τη σύλληψη 22χρονου ημεδαπού για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, ποσοτήτων κάνναβης στη Χώρα μας, από την Ισπανία, εντοπίσθηκε το ύποπτο δέμα, το οποίο περιείχε δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -6.500- γραμμαρίων.

Ακολούθως και έπειτα από συντονισμένες δράσεις, εντοπίσθηκε ο παραλήπτης ο οποίος και συνελήφθη μετά την παραλαβή του δέματος.

Όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς παρέλαβε το δέμα  και για λογαριασμό έτερου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται.

Εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, πτυσσόμενη ράβδος και σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή:lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις