Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι δύο νεαρά άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την καύση SRF κι RDF από την ΑΓΕΤ και την κατασκευή εργοστασίου SRF από την ΑΓΕΤ.

Από την Αστυνομία έγιναν 11 προσαγωγές εκ των οποίων οι εννέα προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ συνελήφθησαν δύο νεαρά άτομα που κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη και διατάραξη κοινής ειρήνης και το δεύτερο γι’ απλή σωματική βλάβη και διατάραξη κοινής ειρήνης και φθορά ξένης περιουσίας αντίστοιχα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται και τρίτο άτομα από την Αστυνομία.

Χθες αργά το βράδυ μάλιστα, μερικές δεκάδες διαδηλωτών, βρέθηκαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ζητώντας να αφεθούν όσοι είχαν προσαχθεί.

Να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο παραμένουν σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν χθες κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από την πύλη της ΑΓΕΤ όταν δέχθηκαν επίθεση και συγκεκριμένα ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Μιλτ. Αλεξάκης κι ένας υπαξιωματικός του Α.Τ. Βόλου . Οι δύο αστυνομικοί φέρουν τραύματα στο κεφάλι και τους έγιναν ράμματα.

πηγή:akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις