Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega, Ράνια Τζίμα για όσα είπε o υπουργός Ανάπτυξης σε συνέντευξή που έδωσε την Τετάρτη στο Open.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ερώτηση αν ξέφυγε η κατάσταση στην Κυβέρνηση και αν έκανε λάθος υπολογισμούς, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Πρώτα από όλα να κάνω μια μικρή παρένθεση για τα χθεσινά. Τη δική μου δήλωση, την σπέκουλα των πολιτικών μου αντιπάλων, θλιβερή αλλά και τις ευθύνες δημοσιογράφων όπως και του δελτίου σας και υμών προσωπικώς, εννοώ της κυρίας Τζίμα και των υπευθύνων του δελτίου του mega που ήταν θλιβερή όλη η χθεσινή αντιμετώπιση του περιστατικού. Κυρίως ότι ο κάθε δημοσιογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του γνωρίζει ότι εγώ δεν είπα ποτέ τίποτα για τον τουρισμό. Όλο αυτό προέκυψε από ένα λάθος τίτλο».

Η τοποθέτηση Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που απάντησε πως «προσβάλλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου και αυτό δεν μπορώ να το προσπεράσω» με τον υπουργό Ανάπτυξης να ανταπαντά: «Και εσείς εμένα χθες πάρα πολύ».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Ράνια Τζίμα: Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο. Να δούμε μαζί τι είπατε και να βγάλουν οι τηλεθεατές τα συμπεράσματά τους. «Η συγκέντρωση που στείλαμε το μυαλό μας είναι πως θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες που μπορούμε να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.Πιθανόν αν είχαμε σκεφτεί από την αρχή ότι ο ιός δεν θα έρθει τον Οκτώβριο αλλά τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο να είχαμε κινηθεί και λίγο διαφορετικά». Τι από τα ελληνικά μας είναι τόσο κακό κ. Γεωργιάδη; Τι δεν καταλάβαμε καλά;

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγγνώμη παίξατε αυτή τη δήλωση και συνεχίζετε να πιστεύετε ότι εγώ συνέδεσα τον τουρισμό με τον κορονοϊό;

Ράνια Τζίμα: Βεβαίως
Ο υπουργός ξέχασε τη ρήση “Η σιωπή είναι χρυσός” και συνεχίζει να εκτίθεται!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις