Ελληνική Λύση: Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι κενό γράμμα

33

Για αποτυχία της κυβέρνησης στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες κάνει λόγο η Ελληνική Λύση, αναφερόμενη στις θέσεις που εκφράζονται στο κείμενο συμπερασμάτων έναντι της Τουρκίας, «αφού», όπως υποστηρίζει, «όχι μόνο δεν κατάφερε να πείσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει κυρώσεις, αλλά η ίδια πίστευε ότι θα μπορούσε να το κάνει».

«Όταν δεν μπορείς να αξιολογήσεις τα τεράστια συμφέροντα των ευρωπαϊκών χωρών στην Τουρκία και όταν δεν γνωρίζεις τα βασικά, ότι δηλαδή δεν υπάρχει άρθρο που να επιβάλλει κυρώσεις σε χώρες για το εμπόριο όπλων, τότε πέρα από ανίκανος είσαι και αδαής», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει:

«Όλη η ιστορία αποτυπώνεται στην τελευταία παράγραφο του κειμένου που αναφέρει ότι “πρέπει να αναμένουμε την εκλογή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για να ληφθούν αποφάσεις”. Όπερ σημαίνει αυτό που υποστηρίζει η Ελληνική Λύση. Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση και η περιβόητη “Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη” είναι ένα κενό γράμμα. Επιβεβαιώνει δεν τον ισχυρισμό μας, ότι είμαστε μόνοι».

real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like