Ελληνική Λύση: Κατώτερες των περιστάσεων οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής – Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για Τουρκία

86

 Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν γυρνά με 70 δισ. ζεστό χρήμα, αλλά με μνημόνιο 13 δισ.ευρώ  και με πολύ σκληρότερους όρους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Κατώτερες των περιστάσεων είναι οι αποφάσεις των ηγετών των 27», σύμφωνα με την Ελληνική Λύση.

«Αφού μείωσαν δραστικά τους προϋπολογισμούς 2021-27, αγνόησαν προκλητικά τις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου, καπέλωσαν την Επιτροπή στη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης και εξαφάνισαν δωρεάν οικονομική βοήθεια 110 δισ. ευρώ. Μπορούσαν ευρωπαϊκότερα;», διερωτάται σκωπτικά η Ελληνική Λύση και καταλήγει: «Ο πρωθυπουργός δε, ως άλλος “Μωυσής” διπλασίασε στα λόγια τα λεφτά που θα πάρει η Ελλάδα σε σχέση με την επίσημη ανακοίνωση της Κομισιόν. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν γυρνά με 70 δισ. ζεστό χρήμα, αλλά με μνημόνιο 13 δισ.ευρώ  και με πολύ σκληρότερους όρους: Η τρόικα έγινε κουαρτέτο. Την ίδια στιγμή  η Ελλάδα “κατάφερε” να μείνει έξω από το ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης, την ώρα που περιφέρειες της μαστίζονται από τη φτώχεια, ταμείο που όμως κατάφερε να εισέλθει η Κύπρος. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια».Την άμεση σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ζητά η Ελληνική Λύση με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Τούρκου Προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν.

«Ο εκπρόσωπος του Τούρκου Προέδρου  Ερντογάν υποστήριξε ότι η κυβέρνηση συζητά εν κρυπτώ με την Τουρκία θέματα αμιγούς εθνικής κυριαρχίας! Από τα νησιά του Αιγαίου, την υφαλοκρηπίδα έως και την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και το τζαμί της Αθήνας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει: «Καλούμε την κυβέρνηση να διαψεύσει έμπρακτα τους ισχυρισμούς και να συγκαλέσει άμεσα το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση της εθνικής μας κυριαρχίας, συνιστά εθνική μειοδοσία».

real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like