Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε πόσο ενεργά, σαν μια γροθιά, αντέδρασε το καλλιτεχνικό στερέωμα όλης της χώρας απέναντι στον οχετό που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου προ ολίγων ημερών, ως άλλη Κατερίνα Στανίση στο γνωστό άσμα “Συγγνώμη κύριε ποιος είστε;”, απέναντι στον γνωστό καλλιτέχνη Αλκίνοο Ιωαννίδη.

 

Έναν καλλιτέχνη γνωστό για όλο τον κόσμο εδώ και 25 χρόνια, πλην του δημάρχου Βόλου που προφανώς δεν γνωρίζει όποιον δεν έχει “κάνει Αθηναϊκή πίστα” .

 

Ο λόγος συσπείρωσης τόσων καλλιτεχνών και δημοσιογράφων με επώνυμες υπογραφές τους;  Τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα που πλήττουν την πόλη του Βόλου εδώ και χρόνια με τη δημοτική αρχή να κωφεύει επιτυχώς παρά μόνο όταν θίγεται προσωπικά.

 

Οι Σταγιάτες, αυτό το μικρό χωριό “που κατοικείται απο 30-40 οικογένειες το πολύ …. και λειτουργούν αυθαίρετα τελείως” σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Βόλου, κατάφερε και ένωσε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας σε ένα κοινό σκοπό.

 

Να υποστηριχθεί το αυτονόητο από ακόμη 134 ανθρώπους εκτός του Ιατρικού Συλλόγου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας και πολλών άλλων, που βλέπουν αυτό που ο δήμαρχος Βόλου αδυνατεί!  Το καλό του Βόλου!

 

Ίσως αυτές οι πράξεις να είναι μέρος της πολιτιστικής καμπάνιας της δημοτικής αρχής, μιας και η ομιλία του δημάρχου έγινε viral και σε πολλά μέσα, κάνοντας την πόλη μας ακόμη μια φορά πρώτο θέμα συζήτησης!

 

Αξίζει ο Βόλος και τα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτή την όμορφη πόλη…

Το εργοστάσιο καύσης απορριμάτων που αποφάσισε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και τη μόλυνση που μας ετοιμάζουν;

Την ειρωνεία όλων των Ελλήνων;

Αξίζει ο Βόλος μια δημοτική αρχή που θυμίζει “πρωινάδικο” και ένα Δήμαρχο που βρίζει συνεχώς με το ρυθμό που αναπνέει ;

 

Σίγουρα όχι…!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις