Με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, συνελήφθη σήμερα 33χρονη, Βουλγαρικής καταγωγής, στη Βρύναινα Αλμυρού. Η γυναίκα, μητέρα 11χρονου κοριτσιού, ενημέρωσε μετά από 20 ολόκληρες ώρες ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί!

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έφυγε από το σπίτι του χθες, γύρω στις 4 το απόγευμα, προς άγνωστη κατεύθυνση και για άγνωστη αιτία. Η μητέρα δεν ενημέρωσε έγκαιρα, ως όφειλε, τις Αρχές, καθιστώντας το αβοήθητο.

Σήμερα, γύρω στις 12 το μεσημέρι, η 33χρονη ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ότι το παιδί δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση ανεύρεσής του, με τη συνδρομή τεσσάρων πυροσβεστών από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα.

Η περιπέτεια της μικρής είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς εντοπίστηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι ,σε αυλή ακατοίκητου σπιτιού, κοντά στην πλατεία της Βρύναινας.

Η 11χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και κατόπιν στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς να φέρει ορατά τραύματα, ενώ η Αστυνομία συνέλαβε την 33χρονη μητέρα του.

Πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, πάντως, αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί φεύγει από το σπίτι του. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλες δύο φορές η μικρή έχει φύγει από το σπίτι και μάλιστα την τελευταία φορά είχε βρεθεί κρυμμένη μέσα σε ένα κοτέτσι.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις