Εξελίξεις υπήρξαν την Πέμπτη στην υπόθεση του «ριφιφί» στις θυρίδες του Ψυχικού. Δύο από τις τέσσερις κυρίες που απώλεσαν χρήματα και κοσμήματα μαζί με τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια, μετέβησαν στην ΓΑΔΑ, όπου στράφηκαν εναντίον της διευθύντριας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της τράπεζας και των αρμοδίων υπαλλήλων.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Κούγιας μίλησε στο Mega και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Αρχικά, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι η τράπεζα άργησε να ενημερώσει κάποιες μέρες τις πελάτισσες του για την κλοπή στις θυρίδες τους, παρόλο που την είχε ανακαλύψει. «Τότε, επικοινώνησα με το νομικό τμήμα της συγκεκριμένης τράπεζας. Περίμενα κάποια επαφή από την τράπεζα. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή από πλευράς του και έτσι σήμερα πήγαμε στην ΓΑΔΑ και στραφήκαμε εναντίον της διευθύντριας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της τράπεζας και των αρμοδίων υπαλλήλων που εγγυόνταν την ασφάλεια των συγκεκριμένων θυρίδων», υποστήριξε. Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε βέβαιος πως για να γίνει η κλοπή στις θυρίδες, υπήρξε βοήθεια από το υποκατάστημα.

«Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει βοήθεια μέσα από την τράπεζα» σημείωσε, λέγοντας ότι «μόνο το υποκατάστημα γνωρίζει σε ποιους ανήκουν οι θυρίδες».

Ο γνωστός δικηγόρος εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν τα κοσμήματα, τονίζοντας πως εάν αυτό δεν γίνει, οι πελάτισσές του θα διεκδικήσουν τα χρήματα από τις τράπεζες.

«Δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε ποια τράπεζα είναι. Ελπίζουμε σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό» κατέληξε.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις