ΤΟ ΧΘΕΣ

Ήταν 14 Σεπτέμβρη του 2018 όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης είχε επισκεφτεί το Βόλο, ως επικεφαλής κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ που επισκέφθηκε την περιοχή.

Μεταξύ άλλων είχε επισκεφτεί και το επιμελητήριο Μαγνησίας όπου ο πρόεδρος του κ Μπασδάνης του έθεσε δύο βασικά θέματα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, το περιφερειακό αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, αλλά και το λιμάνι του Βόλου, όπου πρέπει να δοθεί έμφαση στη δημιουργία μαρίνας, αλλά και μικρής ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης.

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοϊδης, γενικόλογα, ενημέρωσε για το ζωηρό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν μεγάλες τουριστικές εταιρείες για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα βασικά θέματα, όπως αυτό της προσβασιμότητας, καθώς η σύνδεση με την ΠΑΘΕ είναι καθοριστικής σημασίας, της ένταξής του στο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και βασικών υποδομών που θα υποστηρίξουν την εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου. Ταυτόχρονα, ο κ. Χρυσοχοϊδης, τόνισε ότι για την δεύτερη βασική υποδομή που είναι το λιμάνι θα πρέπει επιτέλους να γίνει μία σοβαρή κουβέντα με το ΤΑΙΠΕΔ, ώστε το λιμάνι του Βόλου να καταστεί ένα εμπορικό λιμάνι που θε εξυπηρετεί και την κρουαζιέρα, αλλά και ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες.

Στη συνάντηση τον κ. Χρυσοχοϊδη, υποδέχθηκε η κ. Φούλη Τσιώμου, Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία, ο κ Άγγελος Αγραφιώτης Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ & ΚΙΝΑΛ και μέλη του ΚΙΝΑΛ.

Φυσικά από όσα ανέφερε ο κ Χρυσοχοιδης το 2018,  δεν υλοποιήθηκε ΤΠΟΤΑ,  αν και σήμερα βρίσκεται στην κυβέρνηση.

 

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα στις 11.00 ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης επισκέπτεται για δεύτερη φορά το Βόλο, αυτή τη φορά όμως ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, και θα συναντηθεί με όλους τους δημάρχους του Νομού και τους εκπροσώπους των υγειονομικών φορέων, στα πλαίσια πανελλαδικών επισκέψεων που πραγματοπιεί για να επιβλέψει την εφαρμογή των αυστηρών υγειονομικών μέτρων,  που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και ο ίδιος στους πολίτες, θέλοντας να προλάβει τυχόν εκδηλώσεις υπέρμετρης βίας από την αστυνομία,  κάτι που θα είχε αντίκτυπο στην ήδη επιβαρυμένη εικόνα της κυβέρνησης.

Πως θα το κάνει αυτό όμως, όταν ο ίδιος πρόσφατα παρουσιάστηκε ανακόλουθος με δηλώσεις του, εκ διαμέτρου αντίθετες από τις δηλώσεις των λοιμοξιολόγων;

 

Εντύπωση προκαλεί η ευκολία που άλλαξε «στρατόπεδο» ο Μιχάλης Χρυσοχοιδής και από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπου ασκούσε σκληρή κριτική στη ΝΔ, λέγοντας πως κατέστρεψε τα πάντα στην Ελλάδα και έκλεψε χρήματα από τη χώρα ,  βρέθηκε ξαφνικά υπουργός της, κάνοντας «μεταγραφή».

 

Σημεία των καιρών…

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις