Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο

Tρία μέλη του Προμηθέα εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό, λίγο πριν από το ταξίδι για τη Σλοβενία, όπου και θα αγωνιζόταν κόντρα στην Τσεντεβίτα Ολίμπια για το EuroCup. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναβάλλεται, αλλά δεν θα είναι η μόνο για τους Πατρινούς.

Όπως αναμενόταν, αναβάλλεται και η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League, με απόφαση του ΕΣΑΚΕ. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος», αλλά μετά από αυτήν την εξέλιξη, θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής (01/11) αναβάλλεται και ο αγώνας θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία. Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις