Στη Βουλη η Προεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μαρια Αντωνιάδου

Την δραματική κατασταση που διαμορφώνεται για τους εργαζόμενους της ιστορικής εφημεριδας “Ναυτεμπορική” εφερε στην Βουλη η Προεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μαρια Αντωνιάδου.

Κατα την διάρκεια συνεδριασης της επιτροπης Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλης οπου ειχε κληθεί και αντιπροσωπεια της ΕΣΗΕΑ η κυρια Αντωνιάδου επισημανε απευθυνόμενη στην κυβερνηση “και η τελευταία οικονομική εφημερίδα της χώρας η Ναυτεμπορική, η εφημερίδα του Τζώρτζη Αθανασιάδη περνάει σε ειδική διαχείριση. Ζούμε το δράμα αυτό τα τελευταία 5 χρόνια και, πλέον, η εφημερίδα από προχθές έχει περάσει σε ειδική διαχείριση. 48 συνάδελφοί μας βρίσκονται με τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης”.

Να σημειωθει οτι η Ναυτεμπορική τεθηκε

σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο έκανε δεκτό το αίτημα της Eurobank. Η Eurobank πρότεινε ως ειδική διαχειρίστρια τη δικηγόρο Αθηνών Ευδοκία Παπανδρέου. Η εκποίηση εν λειτουργία των περιουσιακών στοιχείων της Ναυτεμπορικής θα γίνει με βάση το μοντέλο που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του ΔΟΛ.

Χρήστος Μπόκας
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις