Ο «θρίαμβος» της κυβέρνησης την Άνοιξη ήταν αναμφισβήτητος. Μας γλίτωσε από βέβαιο θάνατο, όπως μετέδιδαν νυχθημερόν όλα τα κανάλια, οι εφημερίδες και τα sites που είχαν “ταϊστεί” με 20 εκατομμ. €  από τη λίστα Πέτσα. Το «θωρακισμένο» ΕΣΥ του Κικίλια είχε πετύχει…. (και ας φωνάζει η ΠΟΕΔΗΝ για έλλειψη μέτρων και μέσων, και ας νοσούν οι γιατροί…).

 

Μετά,  μπροστά στην επερχόμενη καταστροφή της οικονομίας, ο πρωθυπουργός – σωτήρας μας,  έβγαλε ένα ειδυλλιακό διάγγελμα από τη Σαντορίνη, και μας ανακοίνωσε πως θα  «άνοιγε» την τουριστική σεζόν!

Κυριάκος Μητσοτάκης από Σαντορίνη: «Ελάτε στην Ελλάδα ...Και πράγματι άνοιξε τα σύνορα δίχως κανένα σχέδιο ελέγχου των επιβατών,  και η Ελλάδα από ασφαλής χώρα έγινε… ΜΗ ΑΣΦΑΛΗΣ, όπως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε, όταν 7 Αυγούστου εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, αναφέροντάς ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίπεδο 3, (υψηλό) συστήνοντας την αποφυγή ταξιδιών προς την Ελλάδα, εξηγώντας πως ο κίνδυνος για να προσβληθεί κάποιος από COVID-19 στην Ελλάδα είναι υψηλός και εάν κάποιος νοσήσει και χρειαστεί ιατρική βοήθεια, οι πόροι ενδέχεται να είναι περιορισμένοι… (από το «θωρακισμένο» ΕΣΥ του Κικίλια).

 

Έπρεπε επειγόντως να βρεθεί «αποδιοπομπαίος τράγος»…νέο αφήγημα της κυβέρνησης! Και βρέθηκε στα αλητόπαιδα που χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και ατομικής ευθύνης, ξημεροβραδιάζονται στα μπιτσόμπαρα της Μυκόνου και της Κασσάνδρας και πάνε να μας πεθάνουν όλους!

Βεροιώτης: ΠΑΝΙΚΟΣ: Έρχεται το πρώτο μεγάλο Pool Party στη Βέροια!

Από τη μια η «υπεύθυνη» κυβέρνηση με τα μέτρα που λαμβάνει για να προλάβει το κακό, κι απ’ την άλλη η ανεύθυνη νεολαία της καφρίλας που ξενυχτά στις πλατείες, τα πάρκα, στα κλαμπ και τα οργιώδη πάρτι, και διασπείρει τον ιό αναίσχυντα και ανερυθρίαστα.

Αυτή η νεολαία θα καταστρέψει εν τέλει όλους τους οραματισμούς του… Χαρδαλιά! Δεν έχει τι να κάνει τα ευρώ από τα χαρτζιλίκια των γονιών της, πού τη χάνεις – πού τη βρίσκεις,  στα κοκτέηλ και στα pool bars συχνάζει, αναίσθητη και ανεπρόκοπη καθώς είναι. Όλα τα επιδόματα που της έδωσε η  κυβέρνηση, στα mohitos και στα Havana πάνε, την ίδια ώρα που… οι κυβερνώντες μοχθούν από το μετερίζι τους να περιορίσουν τον ιό.

Αντί να περιοριστούν οι νέοι στα σπίτια τους και να  ασχολούνται με τα social μίδια καλοκαιριάτικα, εντελώς ευνουχισμένοι και μακριά από την πολιτική,

Τεράστια «τρύπα» ασφαλείας στο Facebook: Εκτεθειμένοι 200-600 ... πιάσαν τις Μυκόνους και τις Σαντορίνες να μας ξεκάνουν!

 

 

πηγή φωτό:candiadoc.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις