Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο τρύπωσε σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας με σκοπό να κλέψει ό,τι μπορούσε από τον εξοπλισμό ένας Έλληνας «ποντικός», αλλά αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και κρύφτηκε σε ένα δωμάτιο για να αποφύγει την σύλληψη!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν από τον επιχειρηματίας, τον ξετρύπωσαν και του έβαλαν χειροπέδες με τις οποίες προσήχθη στην Ασφάλεια Χαλκίδας, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκαν και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης είχε τρυπώσει και την προηγούμενη ημέρα στο ξενοδοχείο και είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διάρρηξη καφετέριας στο Αγρίνιο

Μια καφετέρια στο Αγρίνιο διέρρηξε το πρωί της Τετάρτης ένας Έλληνας και «βούτηξε» 250 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και σε σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του 156 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις