Το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε ότι ο ΕΟΔΥ χρησιμοποιούσε παράλληλο σύστημα καταγραφής με αποτέλεσμα την μη αληθή αποτύπωση των κρουσμάτων, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Ζητά οι καταγγελίες να διερευνηθούν σε όλα τα επίπεδα

«Οι σημερινές καταγγελίες των εφημερίδων «Βήμα» και «Δημοκρατία» οφείλουν άμεσα να διερευνηθούν σε όλα τα επίπεδα. Το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε ότι ο ΕΟΔΥ χρησιμοποιούσε παράλληλο σύστημα καταγραφής με αποτέλεσμα την μη αληθή αποτύπωση των κρουσμάτων», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος προσθέτει ότι «η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή όλων μας χωρίς να έχει πρόσβαση στα πραγματικά στοιχεία» και υπογραμμίζει πως η αξιωματική αντιπολίτευση απαιτεί «εδώ και τώρα την δημοσιοποίηση των πρακτικών της Επιτροπής, δημοσιοποίηση που εδώ και έξι μήνες η κυβέρνηση αρνείται».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία είναι στο κόκκινο και καθημερινά καταγράφουμε αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται ανίκανη να διαχειριστεί έστω και τα στοιχειώδη».

«Τίποτα πια δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες του κ Μητσοτάκη», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις