Συγκλονίζει η καταγγελία μητέρας 16χρονου ασθενούς- «Σταθήκαμε τυχεροί και ζούμε», είπε η γυναίκα- Πώς έπειθε τα θύματά του ο ψευτογιατρός να σταματούν την αγωγή τους και να παίρνουν τα …ματζούνια του

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye bye»… με αυτή την απίστευτη φράση ο ψευτογιατρός επιχειρούσε να πείσει καρκινοπαθή να ακολουθήσει τη θεραπεία που του πρότεινε.

Αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει τις σκοταδιστικές μεθόδους, με τις οποίες επιχειρούσε ο διαβόητος γιατρός-μαϊμού να πείσει ασθενείς να αποδεχθούν τη θεραπεία που ο ίδιος τούς πρότεινε για να ιαθούν από τον καρκίνο, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο Νικόλαος Κοντός, όπως ονομάζεται ο υποτιθέμενος γιατρός, σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega, είπε σε καρκινοπαθή τις εξής ασύλληπτες φράσεις:

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτόν τον λόγο, εάν καταφέρεις να του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye bye»… Με αυτά και πολλά άλλα λόγια ο Νικόλαος Κοντός επιχιρούσε να αποδείξει τις… ιατρικές του γνώσεις, παριστάνοντας τον ογκόλογο εκείνο ο οποίος προσέφερε μια «πρωτοποριακή» μέθοδο ίασης από την επάρατη νόσο.

Ο ψευτογιατρός – όπως ακούγεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο – προκαλεί σύγχυση στον καρκινοπαθή λέγοντας τα εξής: «η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχες περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία».

«Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. Οκ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», τα λόγια με τα οποία επιχειρούσε ο «ψευτογιατρός» να αποδείξει ότι είναι ειδήμων.

Μητέρα 16χρονης: Μοναχός μάς γνώρισε τον «ψευτογιατρό»

Συγκλονίζει την ίδια στιγμή η καταγγελία μητέρας 16χρονου για τον γιατρό – «μαϊμού», της οποίας σύστησε… μοναχός.

Η γυναίκα σοκαρίστηκε όταν το παιδί της, που παρουσίαζε σοβαρό πρόβλημα στα πόδια, έκοψε τα φάρμακα – κατόπιν σύστασης του Νικόλαου Κοντού – και στη συνέχεια γνώρισε ραγδαία επιδείνωση στην κίνησή του.

«Μου έλεγε κόψε τα φάρμακα και το παιδί σου θα περπατήσει. Ήταν βοτανοθεραπεριστής για έμας. Το παιδί μου είχε σοβαρό πρόβλημαμε τα πόδια. Είχα πάει να προσευχηθώ σε μοναχό. Τότε μας είπε ο μοναχός: ”πάρε τηλέφωνο τον Νίκο Κοντό, που είναι και Χριστιανός’. Το παιδί με φάρμακο παρουσίαζε σταθεροποίηση, ο γιατρός -μαϊμού όμως είπε να το κόψει για να σωθεί»…

Όπως λέει η μητέρα, ο γιατρός εξέτασε το παιδί σε… μοναστήρι, όπου μάλιστα εξέτασε εκείνη την ημέρα άλλες τρεις με τέσσερις περιπτώσεις.

«Ο γιατρός – ”μαϊμού”είχε πολλούς επισκέπτες καρκινοπαθείς. Ο γιος μου βρίσκεται σήμερα στο αμαξίδιο. Παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση όταν σταμάτησε τα φάρμακα. Ο Νικόλαος Κοντός μάς έδινε ειδικά σκευάσματα – μουκαλάκια για τα οποία έλεγε να μην κλείνουμε το πώμα ώστε να μην εκραγούν στο ψυγειο», δήλωσε η μητέρα του 16χρονου και προσέθεσε, μάλιστα, ότι ο άντρας υποστήριζε ακόμη ότι ήταν πράκτορας στην Αμερική…

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις