Ο συνδικαλιστής αστυνομικός και πρόεδρος τής ΄Ενωσης Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ του Αντέννα, ανέφερε πως  “Η αστυνομία επιτηρεί διακριτικά για να προστατέψει όταν αυτό είναι απαραίτητο δεν παρακολουθεί γιατί αυτό είναι παράνομο” θέλοντας έτσι να “καλύψει” την αποτυχία της ΕΛ.ΑΣ, για τη διαφυγή του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής,  που άλλοι συνδικαλιστές ημέρες πριν διατυμπάνιζαν,  πως θα συλλαμβάνονταν οι Χρυσαυγίτες,  αμέσως μόλις καταδικαζόταν, αφού τους είχαν… σε απόσταση αναπνοής!

 

ΑΠΟΡΙΕΣ
Τι εννοεί ο αγαπητός κ πρόεδρος όταν λέει πως “η αστυνομία επιτηρεί διακριτικά για να προστατέψει” ;
Ο Γιώργος Καλαιτζίδης του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ,  καταγγέλλει πως τα μέλη του, τα τελευταία 5 χρόνια παρακολουθούνται από την ΕΛ.ΑΣ. Να υποθέσουμε ότι ΔΕΝ παρακολουθούνται, αλλά επιτηρούνται διακριτικά; Για ποιο λόγο επιτηρούνται;
Σύμφωνα με το Σύνταγμα που επικαλλείτε ο κ Πρόεδρος, το άρθρο περί ισονομίας των πολιτών,  δεν διαχωρίζει τους πολίτες σε μέλη της Χρυσής Αυγής ή σε μέλη του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ. Οπότε,  ή θα έπρεπε και οι δύο να επιτηρούνται διακριτικά,  ή ΚΑΝΕΝΑΣ από τους δύο να μην επιτηρείται.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά, στον ισχυρισμό του αγαπητού συνδικαλιστή αλλά και του υπουργού κ Χρυσοχοιδη που προϊσταται της ΕΛ.ΑΣ,  δεν μπορεί να υπάρχουν.
Για να μιλάμε ξεκάθαρα!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις