Η σημερινή καταγγελία του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής έχει δύο κατευθύνσεις.

 

Η μία αναδεικνύει για ακόμη μια φορά την ανικανότητά μας να καταγράψουμε και να φυλάξουμε σωστά 2.000 άτομα, τα οποία με την τελευταία καταγραφή φάνηκε ότι «εξαφανίστηκαν»,  δίχως κανείς να γνωρίζει που βρίσκονται.

 

Η δεύτερη κατεύθυνση αναδεικνύει τη διαχρονική λοβιτούρα που γίνεται με τα catering των Hot spots, όπου ανεξέλεγκτα σιτίζονται χιλιάδες άνθρωποι, δίχως όμως να υπάρχουν.

Άρα οι 6.000 μερίδες φαγητού ημερησίως αυτών των 2.000 ανθρώπων που «εξαφανίστηκαν»,  ή παραδίδονται και πετιούνται ως αδιάθετες, (οπότε θα το καταλάβαιναν αμέσως)  ή ΔΕΝ παραδίδονται και κάποιοι ενθυλακώνουν 36.000€ ημερησίως.

 

Παρόλο που η υπόθεση σίτισης των Hot Spots είναι από το 2018 υπό διερεύνηση από τον OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης) https://www.neweurope.eu/article/e52-million-grant-given-to-greek-defence-ministry-under-investigation-by-olaf/  για 52.000.000€  και αναμένεται το πόρισμα,  το αθάνατο Ελληνικό «δαιμόνιο» ζει και βασιλεύει και οι επιτήδειοι πάντα βρίσκουν τρόπο να βασιλεύουν και να κάνουν τα κουμάντα τους, με οποιαδήποτε κυβέρνηση.

 

Άντε να δούμε εάν αυτή τη φορά θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος εισαγγελέας,  ή το Κίνημα Αλλαγής μέσω των οργάνων του,  θα ζητήσει την ενεργοποίησή του;

 

Δικαίως φέρουμε την ονομασία Κολομβία των Βαλκανίων!

***Προβλήματα σε δικαιοσύνη, διαφθορά εντοπίζει η Κομισιόν για την Ελλάδα

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις