Διαδηλωτές υποκινούμενοι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, προκαλώντας την ενόχληση ακόμα και των παραδοσιακών θαμώνων της περιοχής – Όσο περνούσε η ώρα, ο κόσμος στο σημείο αυξανόταν, γεμίζοντας και τους γύρω δρόμους – Μοτοπορεία από αντιεξουσιαστές στην πλατεία Αγίου Ιωάννου της Αγίας Παρασκευής

Στις πλατείες και στις συναθροίσεις που πραγματοποιούνται τις βραδινές ώρες εξακολουθούν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους επιστήμονες και Αρχές, καθώς η παράκαμψη των αποστάσεων προστασίας μπορεί να εκτρέψει την τροχιά της πανδημίας.

Για άλλη μια φορά, το βράδυ της Παρασκευής, το ενδιαφέρον επικεντρωνόταν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, με υποκίνηση -όπως πρόσφατα και στην Αγία Παρασκευή- από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στιγμιότυπα από την Πλατεία Βαρνάβα:
Δείτε το Video ΕΔΩ

Το σκηνικό θύμιζε κατάληψη, ενώ επικρατούσε άνευ προηγούμενου συνωστισμός, κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον αλλον, αδιαφορώντας πλήρως για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού. Παρά το γεγονός ότι η πλατεία Βαρνάβα απέχει μόλις πέντε λεπτά από το Αστυνομικό Τμημα Παγκρατίου, μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε περάσει ούτε ένα περιπολικο, για να ελέγξει την κατάσταση.

Οι περίοικοι δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για όσα διαδραματιζονταν, τονίζοντας ότι τίθεται άμεσα θέμα προστασίας της δημόσιας υγείας και ζητώντας την άμεση παρέμβαση των Αρχών, ώστε να διαλυθεί η συγκέντρωση. Ο κόσμος ωστόσο συνεχώς αυξανόταν, με πολλούς να προμηθεύονται αλκοόλ από σούπερ μάρκετ που λειτουργεί στην πλατεία.

Λίγο πριν τις 23:30, οι καταστηματάρχες αναγκάστηκαν να κλείσουν τα μαγαζιά τους, ενώ ο κόσμος συνεχώς αυξανόταν, γεμίζοντας και τους γύρω δρόμους.

Πλατεία Βαρνάβα

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο άλσος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις