Κάμερα ασφαλείας πιάνει τον διανομέα που τραβά μια φωτογραφία ως αποδεικτικό για την παράδοση του εύθραυστου δέματος και το πετά κατόπιν πάνω από τοίχο 2 σχεδόν μέτρων!

Ο 51χρονος Βρετανός Jonathan Ward είχε πουλήσει μέσω eBay έναν εκτυπωτή υφασμάτων έναντι 625 λιρών (688 ευρώ), τον οποίο απέστειλε στον αγοραστή μέσω ιδιωτικής εταιρία courier, σημειώνοντας όπως λέει σε τουλάχιστον 8 σημεία πάνω στη συσκευασία των 25 κιλών πως το περιεχόμενο ήταν εύθραυστο.

Μόνο που τελικά ο αγοραστής επικοινώνησε για να διαμαρτυρηθεί, καθώς ο εκτυπωτής έφτασε στον χώρο του κομμάτια.

Το ακριβό δέμα, που περιείχε έναν εκτυπωτή υφασμάτων που ήθελε ο αγοραστής ώστε να φτιάχνει μάσκες για τον κορονοϊό, έγινε κομμάτια λοιπόν και ο Jonathan ισχυρίζεται πως η εταιρία DPD δεν απαντούσε καν στις κλήσεις του.

«Είναι αδιάντροποι, τώρα δεν απαντούν ούτε στα mails μου, με έχουν μπλοκάρει εντελώς», δήλωσε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως τον κοροϊδεύουν όλον αυτό τον καιρό. Η αποστολή έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Και δεν είναι ότι το πακέτο έπεσε κατά λάθος από το βανάκι, το εκτόξευσε ο ίδιος πάνω από τον τοίχο», διαμαρτύρεται. Όπως λέει, τον αποζημίωσαν δίνοντάς του τις… 17,99 λίρες (19,8 ευρώ) της εξπρές αποστολής πίσω!

Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε πως η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, παραδέχτηκε ωστόσο, στο φως του αποκαλυπτικού βίντεο πια, πως «ξεκάθαρα εδώ η εμπειρία υπολείπεται πολύ όσων περιμένουμε από τους οδηγούς των παραδόσεών μας»…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις