O 19χρονος ήδη έχει αρχίσει να τραβάει πάνω του το ενδιαφέρον και συλλόγων του εξωτερικού

Είναι ένας από τους παίκτες που εντυπωσιάζει με τον Παναθηναϊκό, από τότε που ο Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Ο λόγος για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» του με τα πράσινα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (και) στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της νίκης της ομάδας του.

Ήδη οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βλέποντας την εξέλιξη του 19χρονου μέσου έχουν αποφασίσει να κινηθούν για να προλάβουν τις εξελίξεις και να «δέσουν» με νέο συμβόλαιο ένα από τα πιο σημαντικά (αν όχι το σημαντικότερο) ποδοσφαιρικά πρότζεκτ που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Εκτός από τους Ζαγαρίτη, Χριστογεώργο, Ξενόπουλο, με τους οποίους έχουν ήδη εκκινήσει οι συζητήσεις για την επέκταση των συμβολαίων τους που λήγουν τον Ιούνιο του 2021, οι «πράσινοι», όπως αναφέρουν πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκαναν ήδη μία πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του νεαρού χαφ, ενημερώνοντάς τον για την πρόθεσή τους να επιμηκύνουν τη συνεργασία τους.

Το συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 (έχει δηλαδή άλλο ενάμισι χρόνο και δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τους τρεις παραπάνω), εντούτοις στον Παναθηναϊκό θέλουν να επεκτείνουν πρόωρα τη συνεργασία τους, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2024, βλέποντας ότι η εξέλιξη του πιτσιρικά χαφ είναι εντυπωσιακή. Και ήδη έχει αρχίσει να τραβάει πάνω του το ενδιαφέρον και συλλόγων του εξωτερικού.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις