Στον καταυλισμό υποβλήθηκαν σε έλεγχο 62 άτομα

Μπορεί να μην βρέθηκαν προϊόντα κλοπών ή ναρκωτικά κατά την διάρκεια της οργανωμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στον καταυλισμό του Πυρίου Θηβών, που αποτελεί άντρο παρανομίας, ωστόσο εντοπίστηκαν δυο φυγόποινοι και μάλιστα ο ένας οδηγήθηκε στην φυλακή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που εκτέλεσαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας συνελήφθησαν δυο Ρομά. Ο πρώτος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ευβοίας για διακεκριμένη κλοπή με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και δεν είχε εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών στον οποίο προσήχθη και ο δεύτερος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Στον καταυλισμό, οι ένοικοί του οποίου έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές με ληστείες, κλοπές και επιθέσεις, υποβλήθηκαν σε έλεγχο 62 άτομα και οκτώ οχήματα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 41 οικίσκους και προσήχθησαν 14 άτομα για τα οποία η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις