O δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμη φορά, η σκυλίτσα «Minnie» έβγαλε ασπροπρόσωπους τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας, που ξεκίνησαν από το Κιλκίς για να συλλάβουν έναν Έλληνα που είχε στήσει στο σπίτι του ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη και η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα ανέλαβε να ερευνήσει το σπίτι του και τον αποθηκευτικό χώρο του. Εκεί ανακάλυψε τον εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, που περιλάμβανε λαμπτήρες, ανεμιστήρες, μετασχηματιστές ρεύματος, χρονοδιακόπτες και άλλα εξαρτήματα.

Στο εργαστήριο, ο δράστης καλλιεργούσε συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,10 ως δυο μέτρων και είχε ήδη τρυγήσει από αυτά ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 575 γραμμαρίων. Στους χώρους του σπιτιού, η «Minnie» ξετρύπωσε ακόμη 17 ναρκωτικά χάπια και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας άνδρας, ο οποίος είχε στήσει στο σπίτι του εργαστήριο για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης με λάμπες, ανεμιστήρας, θερμόμετρο και άλλα εξαρτήματα. Στον χώρο, βρέθηκαν κατά την έρευνα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 60 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τον εξοπλισμό και διάφορα σύνεργα και ο καλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις