Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 54χρονη που συνελήφθη για την δολοφονία του πεθερού της

86

Προθεσμία ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή η 54χρονη, που συνελήφθη για την δολοφονία 89χρονου πρώην πεθερού της, τον Ιούνιο του 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηλικιωμένος είχε εντοπιστεί σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στην οδό Αρμενοπούλου και έφερε τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα  πληροφορίες, η πρώην νύφη του, τον χτύπησε με τηγάνι την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του. Στη συνέχεια, η 54χρονη φέρεται να τον έριξε από τις σκάλες για να φανεί σαν ατύχημα. Αστυνομικοί βρήκαν ένα συνδετήρα από το τηγάνι και όταν η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις, έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 54χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν νοσηλεύθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ύστερα όμως από πρωτοβουλία του πρώην συζύγου της, που διέμενε μαζί με τον 89χρονο πατέρα του, η κατηγορούμενη φέρεται να επέστρεψε στο διαμέρισμα της οδού Αρμενοπούλου όπου φιλοξενούνταν. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως δεν βρήκε σύμφωνο τον ηλικιωμένο γεγονός που, σύμφωνα με τη δικογραφία, ήταν η αφορμή να πυροδοτούνται εντάσεις με την πρώην νύφη του.

Η 54χρονη συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας  στην περιοχή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. σε εκτέλεση εντάλματος του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμθηκε να απολογηθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Φωτό: Intime

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like