Θύμα διαδικτυακού απατεώνα έπεσε ένας 40χρονος Βολιώτης, ο οποίος         τον εμπιστεύτηκε ότι θα ανταλλάξουν οχήματα και έχασε 1.500 ευρώ.

Ο 40χρονος είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης ΙΧ επιβατικού ιδιοκτησίας του σε ιστοσελίδα με αυτοκίνητα. Στις 10 Νοεμβρίου, το πρωί, ένας 23χρονος επικοινώνησε μαζί του μέσω κινητού και του δήλωσε πως ενδιαφέρεται για την αγγελία.

Με το πρόσχημα της ανταλλαγής του ΙΧΕ με δικό του ΙΧ φορτηγό και παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, έπεισε τον 40χρονο να του καταβάλλει σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 1.500 ευρώ. Το δικό του αυτοκίνητο, φέρεται να υποστήριξε ο δράστης, βρισκόταν στο τελωνείο περιμένοντας τον εκτελωνισμό.

Ο 40χρονος κατέθεσε τα χρήματα που του ζήτησε ο νεαρός και μάταια περίμενε όλο αυτό το διάστημα για να έχει νέα του, ωστόσο, ο 23χρονος εξαφανίστηκε και δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του.

Σήμερα, κι αφού είχε περάσει ένας και πλέον μήνας από την πρώτη φορά που επικοινώνησε με τον δράστη, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Βόλου.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις