Ο ελληνικός παραλογισμός στο μεγαλείο του… Αντιμέτωποι με πρόστιμα για ληξιπρόθεσμες οφειλές έρχονται οι εκατοντάδες Βολιώτες που φαίνονται να χρωστούν τέλη ταξινόμησης για ΙΧ που αγόρασαν το 2000 και καλούνται να τα πληρώσουν για δεύτερη φορά! Παρά τις υποσχέσεις, καμία ρύθμιση δεν έχει γίνει…

Συσκέψεις με γενικούς, παρεμβάσεις βουλευτών, λόγια και υποσχέσεις, όλα στον… αέρα, για τους εκατοντάδες ιδιοκτήτες ΙΧ από τον Βόλο, που καλούνται να πληρώσουν ξανά τα τέλη ταξινόμησης για ΙΧ που αγόρασαν την περίοδο 2000-2001!

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8 ένας από τους 3.000 ιδιοκτήτες, ορισμένοι εξ αυτών καλούνται πλέον των τελών, να καταβάλλουν και πρόστιμο, για τη ληξιπρόθεσμη οφειλή!

Σημειώνεται ότι τα τέλη που έπρεπε να πληρωθούν και δεν πληρώθηκαν φτάνουν τις 150.000 ευρώ και αντιστοιχούν σε 1.700 αυτοκίνητα για τη διετία 2000-2001. Μάλιστα, ο αριθμός των ιδιοκτητών Ι.Χ. που καλούνται να πληρώσουν για δεύτερη φορά «το μπιλιετάκι» για το αυτοκίνητο που αγόρασαν προ εικοσαετίας φτάνει τους 3.000 καθώς έχουν έρθει ειδοποιητήρια και σε ιδιοκτήτες που αγόρασαν Ι.Χ. το 1999, το 2002 ακόμα και το 2004.

Η ΑΑΔΕ είχε απαντήσει πως θα πρέπει να πληρωθούν τα τέλη ταξινόμησης και… παρότρυνε τους ιδιοκτήτες των ΙΧ να τα διεκδικήσουν από τους υπαλλήλους που καταχράστηκαν τα ποσά! «Δεν θα βρουν ούτε την ψήφο μας, είμαστε 4.000 άτομα. Μας κοροϊδεύουν» δήλωσε αγανακτισμένος  στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ ο πολίτης που έκανε και τη σχετική καταγγελία.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις