Εχθές είδαμε για πρώτη φορά μια άλλη αστυνομία, τουλάχιστον στη δημόσια εικόνα της, όταν επιχείρησε στα Εξάρχεια έπειτα από πορεία που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές,  και προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές. Οι περισσότερες προσαγωγές έγιναν από μαγαζί στην οδό Βαλτετσίου.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως φαίνεται και στο Video, πως η συμπεριφορά των αστυνομικών ήταν άψογη, συνοδεύοντας τους προσαγόμενους στα οχήματά της,  δίχως φωνές, κλωτσιές, κλομπιές, ξεβρακώματα και ύβρεις,  και δίχως να βγει ούτε κλομπ από τη θήκη του.

 

VIDEO 1

 

Αυτή την όμορφη εικόνα, της πρωτοφανούς επαγγελματικής συμπεριφοράς των αστυνομικών, ήρθε και τη χάλασε η κακή και ανεγκέφαλη συμπεριφορά συναδέλφων τους, ΥΑΤ & ΜΑΤ, όταν «μπλοκάρισαν» δημοσιογράφους και φωτογράφους, ενώ γίνονταν οι προσαγωγές. Συγκεκριμένα, άλλοι, αστυνομικοί ζητούσαν από τους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν στο Πολυτεχνείο να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, λέγοντάς τους πως “απαγορεύεται να βρίσκονται εκεί”. Οι δημοσιογράφοι σωστά αντέδρασαν και ζητούσαν τον λόγο,  αφού τους εμπόδιζαν να κάνουν τη δουλειά τους.

 

VIDEO 2

 

Μα αν δεν ήταν οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερς,  δεν θα «έβγαινε» στη δημοσιότητα η καλή εικόνα των συνάδελφων τους, με την άψογη συμπεριφορά στη διάρκεια των προσαγωγών.

 

Στην Πάτρα σήμερα αστυνομικοί απειλούσαν τον κόσμο με το όπλο των χημικών σε ευθεία δολοφονική βολή – Τα ΜΑΤ χτυπούσαν τον κόσμο με τα κλομπ και τις ασπίδες!

VIDEO 3

 

Δυστυχώς όμως για την ΕΛ.ΑΣ, από το δημοσιογραφικό φακό αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά, και το «απαγορεύωμεν και διατάσσομεν» κάποιων,  καθώς και η εγκληματική συμπεριφορά κάποιων,  όπως σήμερα στην Πάτρα. Και αυτό, για το καλό της αστυνομίας και της Δημοκρατίας, δεν έπρεπε να βγει στη δημόσια εικόνα…

 

Ας πρόσεχαν…

photo:ethnos.gr

Video:newsbeast-lawandorder

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις