Στην ημερίδα του Κινήματος Αλλαγής για την Πολιτική Προστασία που έγινε εχθές μέσω τηλεδιάσκεψης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά,  στην εισαγωγική παρέμβασή της τόνισε: Ο νόμος για την Πολιτική Προστασία έξι μήνες μετά την ψήφισή του είναι στην ουσία ανενεργός !

Ο νόμος 4622/2020,  στην πραγματικότητα, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τις 14.3.2020 έχει ανασταλεί,  και δεν είναι ανενεργός!!!

 

Αλήθεια γιατί δεν ενημέρωσαν την πρόεδρο,  ότι: με την υπ’ αριθμ. 8778/14-03-2020 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, γνωστοποιήθηκε στους Δήμους και τις Περιφέρειες, μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, ότι η εφαρμογή του νόμου αναστέλλεται, για φέτος, και στη θέση του θα λειτουργήσουν οι προηγούμενες διατάξεις;

Αυτό ανέφερε με Ανακοίνωσή του ο Τομέας Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής στις 12.5.2020 που γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα αυτά.

 

Για να κάνει αντιπολίτευση το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία έχει “διακριθεί” για τη σχέση της με τα ΜΜΕ,  απαιτείται οργάνωση και επικοινωνία.

Και όπως φαίνεται εκεί χωλαίνει το ΚΙΝΑΛ,  και εκτίθεται η πρόεδρός του.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις