Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 37χρονης, όπου βρέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς με υπολείμματα κοκαΐνης και 50 ευρώ

Αθέατοι παρακολουθούσαν, στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν πληροφορίες ότι θα έφτανε με μοτοσικλέτα μια γυναίκα για να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά.

Όταν είδαν μια 37χρονη Ελληνίδα να παρκάρει τη μηχανή της και να παραλαμβάνει ένα δέμα που είχε φτάσει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, την ακινητοποίησαν, το άνοιξαν και της έβαλαν χειροπέδες μόλις διαπίστωσαν ότι είχε μέσα ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 202,5 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 37χρονης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, όπου βρέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς με υπολείμματα κοκαΐνης και 50 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και της απαγγέλθηκε κατηγορία για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ο αποστολέας του δέματος.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις