Σε βάρος της εκκρεμούσαν και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις

«Βίος και πολιτεία» είναι μια 61χρονη Ελληνίδα, στην οποία πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης όταν την εντόπισαν σε μια περιοχή της Πιερίας και διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία που είχε διαπράξει στην Αθήνα!

Το ένταλμα δεν ήταν το μόνο, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για «βαριά» αδικήματα όπως κλοπές, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή, με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννέα μηνών!

Μετά την προσαγωγή της στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, η 61χρονη θα μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί στον ανακριτή που ερευνά τη ληστεία και στην συνέχεια θα εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή της.

Συλλήψεις και σε Καρδίτσα, Λάρισα και Λιβαδειά

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καρδίτσας για διακίνηση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Στη Λιβαδειά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια Ελληνίδα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς για κλοπή, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις