Επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε για αναφορές του κατά του Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σαν σήμερα, στις 28 Μαΐου του 1979, έκανε μέσω Τwitter ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σχολίασε στη ραδιοφωνική εκπομπή του πως η Ελλάδα με την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα μετατράπηκε από «γραφική» σε «κανονική» χώρα και άφησε αιχμές για τον ιδρυτή και ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».

Ο κ. Κεγκέργολου εντόπισε κάποιες «στοχευμένες» γνώμες του δημοσιογράφου για τον Ανδρέα Παπανδρέου που αποσκοπούν, όπως εκτιμά, στον διχασμό και επιτέθηκε εναντίον του με ανάρτηση στο Τwitter:

«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!! ».
Πηγή: iefimerida.gr

Φωτογραφία:Eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις