Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Με οργή αντιδρά το Κίνημα Αλλαγής στα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δημοσκόπηση της Opinion Poll, όσον αφορά στο ερώτημα σχετικά με την ηγεσία του Κινήματος.

Στην έρευνα στο σύνολο της κοινής γνώμης πρώτος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ επιλέγεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 20,6% και ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά με 17,6% και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 13,4%. Έπονται ο Π. Γερουλάνος με 5,2%, ο Γιώργος Καμίνης με 3,6% και η Εύα Καϊλή με 3,2%, ενώ το 13,2% δήλωσε «Άλλος».

Όταν το ερώτημα απευθύνεται στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ πρώτος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έρχεται ο Ν. Ανδρουλάκης (26,7%), ακολουθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος (25,3%) και τρίτη η Φώφη Γεννηματά με 21%. Στη συνέχεια βρίσκονται ο Παύλος Γερουλάνος με 8%, ο Γιώργος Καμίνης με 3,5% και η Εύα Καϊλή με 3%, ενώ το 6,3% δηλώνει «Άλλος». Μόνο το 6% δεν απάντησε.

Κύκλοι Χαριλάου Τρικούπη: Δεν θα μας διαλύσουν

«Ο καθένας και οι προτεραιότητές του. Κάποιοι, με μεθοδεύσεις, έχουν στόχο να πληγεί η παράταξη, να ανακοπεί η δημιουργική πορεία της. Ματαιοπονούν. Δεν θα το επιτρέψουμε. Συνεχίζουμε αταλάντευτα», σχολίαζαν χαρακτηριστικά κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη.

Κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη μιλώντας στο iefimerida.gr το πάνε ακόμη πιο μακριά: «Κάποιοι να καταλάβουν ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι Ποτάμι και δεν θα μας διαλύσουν. Έχουμε ειδικό ιστορικό και πολιτικό βάρος, ερχόμαστε από πολύ μακριά και θα πάμε πολύ μακριά», λένε απευθυνόμενοι σε κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου.

Το iefimerida.gr απευθύνθηκε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για ένα σχόλιο: «Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι το ΚΙΝΑΛ να έχει ουσιαστικές και κρίσιμες θέσεις για τη μεγάλη περιπέτεια που περνά ο ελληνικός λαός. Τα υπόλοιπα δεν είναι προτεραιότητα», υπογραμμίζει.

Επί της ουσίας της έρευνας, στη Χ. Τρικούπη τονίζουν ότι «συνιστά μεθόδευση η οποία δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα και τη Φώφη Γεννηματά, αλλά με στόχο να ανακόψει την πορεία του ΚΙΝΑΛ».

Τέλος, σχολιάζοντας τα στοιχεία της έρευνας, στελέχη του Κινήματος αναφέρουν ότι επί συνόλου 1.204 ερωτηθέντων στους οποίους απευθύνθηκε πανελλαδικά η Οpinion Ρoll, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ερώτημα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ (με βάση την ψήφο τους τον Ιούλιο του 2019) αφορά επί της ουσίας 80 ανθρώπους, εκ των οποίων το 25% δεν απαντά!

Άγγελος Μόσχοβας
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/kinal-gia-tin-ereyna-opinion-poll-den-tha-mas-dialysoyn

φωτογραφία EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις