Κλέων Γρηγοριάδης: Ο κ. Γεραπετρίτης μας είπε ότι ο Χρυσοχοΐδης μάλλον έκανε λάθος

58

Εύσημα στον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη απένειμε ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης αποκαλύπτοντας έναν μικρό διάλογο που όπως υποστήριξε έγινε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Γρηγοριάδης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή την ειδική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου τόνισε πως από την περασμένη Παρασκευή και το τηλεφώνημα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον Γιάννη Βαρουφάκη η δημοκρατία στη χώρα κινδυνεύει.

“Ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε στον κ. Βαρουφάκη  ότι αν ο ίδιος και οι βουλευτές του λεκανοπεδίου  περπατήσουν στους δρόμους του λεκανοπεδίου όπως έχουν κάθε φυσικό και αναφαίρετο δικαίωμα να πράξουν αυτοί θα συλληφθούν. Σας κοιτώ στα μάτια όλους και σας λέω ότι δεν είναι θέμα μιας παράταξης.  Ευτυχώς την τιμή της κυβέρνησης ανέλαβε να αποκαταστήσει ο κ. Γεραπετρίτης , ο οποίος σαφέστατα μας διαβεβαίωσε ότι κάποιο λάθος θα έκανε ο Χρυσοχοΐδης. Μας εγγυήθηκε προσωπικά ότι οι βουλευτές μπορούν να κινούνται στην Επικράτεια όπου επιθυμούν” είπε ο κ.Γρηγοριάδης και κατέληξε προαναγγέλοντας πορεία βουλευτών: “Εμείς σήμερα θα περπατήσουμε στα βήματα των παιδιών του 73 οι οποίοι έχουν γίνει σήμερα παππούδες”.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like