Κουμουτσάκος στον realfm 97,8 για Μόρια: Δεν υπάρχουν εύκολες και άμεσες λύσεις

52

“Μετά τον εμπρησμό του ΚΥΤ της Μόριας και του χώρου, η κατάσταση που αντιμετωπίζει η Λέσβος αλλά και η χώρα, είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, συνυπάρχουν σε αυτή τρεις προκλήσεις: δημόσιας ασφάλειας, δημόσιας υγείας και εθνικής ασφάλειας. Σε μια τέτοια συνθήκη με 12.000 ανθρώπους άστεγους ξαφνικά, δεν υπάρχουν εύκολες και άμεσες λύσεις. Αυτή είναι η αλήθεια” δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ηκρατική μηχανή ήταν παρούσα από τις πρώτες δραματικές στιγμές, έκανε τη δουλειά της με αντίξοες συνθήκες και με αντιδράσεις επίσης των διαμενόντων μέσα στο ΚΥΤ. Δεν υπάρχει καταγεγραμμένος κανένας νεκρός και κανένα θύμα. Δεν είναι λίγο αυτό σε τέτοιες συνθήκες. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα ζήτημα ανταπόκρισης σε αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες στιγμές των τοπικών αρχόντων” σημείωσε.

“Δεν είμαστε εμείς οι κατασκευαστές της Μόριας και επειδή αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ τείνει να το ξεχνάει σκοπίμως στο δημόσιο λόγο του” τόνισε.

real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like