Από εχθές τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά και η ομάδα διαχείρισης της εικόνας του πρωθυπουργού στο social media, προσπαθούν να μας προβάλουν τον υπεύθυνο ηγέτη… που φορά μάσκα!  Τον ηγέτη παράδειγμα για το λαό του….

Και έτσι παντού μας τον δείχνουν να φορά μαύρη μάσκα ως άλλος Ζορό !

Πόσο σανό να μας ταΐσουν πια,  όταν επί μήνες επέβαλλαν τη μάσκα στο πόπολο και τα μέτρα ίσχυαν φυσικά για τα συνήθη υποζύγια ;

‘Oταν επί μήνες έβαζαν και βάζουν λουκέτα και επιβάλλουν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε καταστήματα που παραβιάζουν  τους όρους που οι ίδιοι έθεσαν;

Όταν επί μήνες έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους νόμους τους και τα μέτρα τους,  ίσχυαν ΜΟΝΟ για το λαό αλλά όχι για τους ίδιους και τους οπαδούς τους;

Επίδαυρος: Ο Μητσοτάκης με μάσκα, η εντυπωσιακή Μαρέβα και ένας ...πριν 5 ημέρες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητεςΠριν 24 ημέρες

Ο Υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας στο Καστελόριζο. Ενίσχυση και ...πριν 39 ημέρες

Δάσκαλε που δίδασκες και... μέτρα δεν εκράτεις, κύριε Χαρδαλιά | Η ...πριν 39 ημέρες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητεςΠριν 2 μήνες περίπου

Δυστυχώς ο πρωθυπουργός αλλά και τα κυβερνητικά στελέχη του είναι μόνο για το Show και φωτογραφίες προβολής τους. Μέλι μέλι και  από τηγανίτα τίποτα….

Καμιά κίνηση ουσίας εκ μέρους τους. Και έτσι δεν μπορούν πλέον κανένα από εμάς να πείσουν, για τη σοβαρότητα που δήθεν αντιμετωπίζουν οι ίδιοι την κατάσταση.

Ένας πολιτικός θίασος είναι,  που γυρνά την δεύτερη πράξη του έργου του, εμφανιζόμενοι με τις Designάτες μασκούλες τους.

***Και εδώ βλέπουμε υπεύθυνη στάση πολιτικού όταν ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνεδρίαση στη Βουλή, ήταν ο μόνος βουλευτής που φορούσε μάσκα και καθόταν σε απόσταση από τους υπόλοιπους βουλευτές. Ο πρώην πρωθυπουργός καθόταν επίσης σε απόσταση από τους υπόλοιπους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Γιώργος Παπανδρέου: Ο μόνος μάσκα στη Βουλή | tovima.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις