Για «κατάπτυστη επίθεση» κατηγορεί με ανακοίνωσή της τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού για τη Θεσσαλονίκη.

Στην ανακοίνωση η Κατερίνα Νοτοπούλου καλεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα να καταγγείλει τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη. «Περιμένουμε από το Δήμαρχο κ. Ζέρβα να  εκτελέσει το καθήκον του και αν υπερασπιστεί τους Θεσσαλονικείς απέναντι στη χυδαιότητα του Υπουργού Ανάπτυξης, καταγγέλλοντας άμεσα τα λεγόμενά του», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί»:

«Κατάπτυστη η χθεσινή επίθεση του Υπ. Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη στους Θεσσαλονικείς και μάλιστα, την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους, απέναντι στον κορονοϊό.

Την ώρα που η κυβέρνηση δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε βούληση να πάρει μέτρα για να θωρακίσει τη Θεσσαλονίκη απέναντι στην πανδημία.

Περιμένουμε από το Δήμαρχο κ. Ζέρβα να  εκτελέσει το καθήκον του και αν υπερασπιστεί τους Θεσσαλονικείς απέναντι στη χυδαιότητα του Υπουργού Ανάπτυξης, καταγγέλλοντας άμεσα τα λεγόμενά του.

Πρόκειται για ευθεία προσβολή όλων των κατοίκων της πόλης.

Αν δεν αντιδράσει ταυτίζεται με τον υβριστή.

Περιμένουμε από τον κ. Ζέρβα να καλέσει την κυβέρνηση, έστω και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες της, να ενισχύσει το ΕΣΥ, να επιτάξει ιδιωτικές κλίνες ΜΕΘ, να συνταγογραφήσει τα τεστ. Αν δεν το κάνει ούτε τώρα φέρει και ο ίδιος εγκληματικές ευθύνες.

Περιμένουμε από τον κ. Ζέρβα να συμπεριφερθεί ως Δήμαρχος.

Δήμαρχος δε σημαίνει να  μοιράζω μανικετόκουμπα σε υπουργούς, αλλά να στέκομαι μπροστά τους, να υπερασπίζομαι με θάρρος τους δημότες και να ζητώ να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τη ζωή των πολιτών του Δήμου.

Αντί να δακρύσει ξανά ο κ. Ζέρβας, να υψώσει ανάστημα και να διεκδικήσει.

Αλήθεια κ. Ζέρβα, εσείς δεν εξοργιστήκατε από τη δήλωσή του;».

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις