Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για 49χρονο βιοπαλαιστή από τη Μοσχοκαρυά του Δήμου Λαμιέων.

Την ώρα που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι από τη δουλειά του σε εργοστάσιο της βιομηχανικής ζώνης, αργά το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) «έσβησε» από παθολογικά αίτια πάνω στο τιμόνι λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ένας άλλος κάτοικος της περιοχής τον αναζητούσε στο τηλέφωνο και όταν δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του, ενημέρωσε τους συγχωριανούς του, που άρχισαν κι εκείνοι τις κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο του 49χρονου.

Φαίνεται όμως ότι κάποιος είχε δει το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου λίγο πριν το χωριό και ενώ είχε περάσει αρκετή ώρα υποψιάστηκαν να πλησιάσουν να δουν αν είναι μέσα. Πράγματι ο άτυχος άνδρας ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι, ενώ το πόδι του ήταν κολλημένο στο φρένο και το αυτοκίνητο κανονικά αναμμένο. Πιθανολογείται ότι είχε νιώσει κάποια ξαφνική αδιαθεσία και φρόντισε να σταματήσει το αυτοκίνητο και να κάνει στην άκρη, όμως δεν πρόλαβε να καλέσει βοήθεια.

Στο σημείο, βρέθηκε στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί προκειμένου να εξετάσουν το χώρο και να αποκλείσουν την τέλεση εγκληματικής ενέργειας.

«Από τα καλύτερα παιδιά του χωριού μας», έλεγε κάτοικος της περιοχής που γνώριζε καλά τον 49χρονο και είχε να πει μόνο καλά λόγια για κείνον, μη μπορώντας να πιστέψει ότι είχε φύγει με αυτόν τον τρόπο.

Η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την αστυνομία, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής του 49χρονου.

πηγή:thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις