Ζημιές σε κολωνάκια, νερομπλόκια κ.λπ, προκάλεσε χθες το μεσημέρι στον Αη Γιάννη λεωφορείο το οποίο μετέφερε παιδιά κα ιεισήλθε αντίθετα στον μονόδρομο της παραλιακής του Αη – Γιάννη.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Κων. Βασταρδή, ο επαγγελματίας οδηγός του λεωφορείου, παραβίασε τα απαγορευτικά και εισήλθε στον δακτύλιο του Αη Γιάννη από την πλευρά εξόδου του μονοδρόμου. Καθώς η διαδρομή έχει σχεδιαστεί ως έξοδος και στις στροφές έχουν τοποθετηθεί αποτρεπτικά στοιχεία στάθμευσης, το μεγάλο όχημα κατέστρεψε κορύνες και μπάρες προκειμένου να εισέλθει νάποδα στην παραλιακή χθες το μεσημέρι. Ακολουθώντας πορεία αντίθετα στον μονόδρομο, το λεωφορείο στο ύψος της Αλόης, βρέθηκε απέναντι σε άλλα λεωφορεία της ίδιας εταιρείας, λεωφορεία τα οποία είχαν ακολουθήσει την κανονική πορεία του περιφερειακού, άφησαν τα παιδιά στην κατασκήνωση και ακολούθησαν τον μονόδρομο της παραλικής για να φύγουν από την Αη Γιάννη.

Στο σημείο επικράτησε για μισή περίπου ώρα κομφούζιο καθώς τα λεωφορεία έπρεπε να κινηθούν με όπισθεν προς την κατασκήνωση για να ελευθερωθεί ο μονόδρομος και να διέλεθι το λεωφορείο που είχε κινηθεί παράνομα στον μονόδρομο.

Ο κ. Βασταρδής κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και στην εταιρία με τα λεωφορεία, ζητώντας την αποκατάσταση των ζημιών.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις