Για δεύτερη φορά εισαγγελέας αρνείται να αναβαθμίσει το κατηγορητήριο για το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος αφού – σύμφωνα με το σκεπτικό της – ουδέν νέο επιβαρυντικό στοιχείο προέκυψε κατά συγκεκριμένων αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ας έχει αντίθετη άποψη ο ανακριτής ο οποίος ζητά την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για το Μάτι επικαλούμενος νέα στοιχεία που είχε συλλέξει στο πλαίσιο της έρευνας του.

Είναι ξεκάθαρη η διάσταση απόψεων μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα. Η εισαγγελέας “δεν βλέπει” τα νέα στοιχεία που επικαλείται ο ανακριτής. Ίσως έχουν τελειώσει διαφορετική νομική σχολή….

Και οι πολίτες αυτής της χώρας αναρωτιούνται…

Είναι η Ελλάδα κράτος δικαίου;

Μπορεί το Ελληνικό κράτος να προστατέψει τους πολίτες του;

Η απάντηση δόθηκε, από τη δεύτερη κατά σειρά άρνηση της εισαγγελέως, η οποία αφήνει πλήρως ακάλυπτες τις οικογένειες των θυμάτων, και οδηγεί τους εγκληματικά υπαίτιους να πέσουν στα μαλακά, αφού κατηγορούνται για διάφορα πλημμελήματα

ΟΧΙ το Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να προστατέψει τους πολίτες του, αφήνοντάς τους εκτεθειμένους σε καιρικά φαινόμενα & πυρκαγιές,  με αστείες δικαιολογίες υπουργών, της εκάστοτε κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις