Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης, τα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός για τη στήριξη της οικονομίας.

Στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης υποστηρίζει πως “η «επιστροφή στην ανάπτυξη» πρόκειται για μυθοπλασία φαντασίας” αφού όπως τονίζει, “στηρίζεται στα «500 δις της Μέρκελ και του Μακρόν» που δεν έχουν καν συμφωνηθεί, και έτσι εύκολα προστίθενται στα 24 δις μια κι ούτε αυτά υπήρξαν ποτέ”.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Η «επιστροφή στην ανάπτυξη» που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός αξίζει πραγματικά να παιχτεί σε ένα από τα θερινά σινεμά. (αυτά με το μειωμένο ΦΠΑ στο εισητήριο που ήταν και το μόνο μέτρο για τον πολιτισμό που εξήγγειλε).

Κι αυτό γιατί πρόκειται για μυθοπλασία φαντασίας, που στηρίζεται στα «500 δις της Μέρκελ και του Μακρόν» που δεν έχουν καν συμφωνηθεί, και έτσι εύκολα προστίθενται στα 24 δις μια κι ούτε αυτά υπήρξαν ποτέ.

Ίσως ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε να μας κάνει σπόιλερ, κι έτσι απέφυγε να μας πει λέξη για την επόμενη παράσταση, όταν ανοίξουν τα χειμερινά: το 5ο sequel του Γκοτζίλα που εδώ μεταφράστηκε ως «Μνημόνιο»…”

πηγή:thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις