ΜέΡΑ25: Επικρίσεις κατά κυβέρνησης και κομμάτων που στηρίζουν τον East Med

60

Την πλήρη αντίθεση του ΜέΡΑ25 στην κατασκευή του αγωγού East Med και επικρίσεις κατά των κομμάτων που τον στηρίζουν, εκφράζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μιχάλης Κριθαρίδης.

Στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι «το μνημονιακό τόξο σε πλήρη σύνθεση ψήφισε σήμερα τη συμφωνία για τον αγωγό East Med, προσδένοντας ακόμα περισσότερο τη χώρα μας στο επικίνδυνο άρμα των Ισραήλ και ΗΠΑ».

Με τον αγωγό φυσικού αερίου των κ. Νετανιάχου-Μητσοτάκη-Τσίπρα, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «κερδισμένες θα βγουν μόνο οι πολυεθνικές του πετρελαίου, ενώ η χώρα μας θα βγει μόνο ζημιωμένη περιβαλλοντικά, οικονομικά και γεωπολιτικά από αυτόν».

Θέση του ΜέΡΑ25 είναι ότι «τέτοιες συμφωνίες αυξάνουν τις εντάσεις στην περιοχή και απομονώνουν την χώρα μας από τα προοδευτικά και πράσινα κινήματα στον κόσμο. Ενώ όταν αυτές ψηφίζονται κιόλας παραμονές της επετείου της 72ης Νάκμπα, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον αμοραλισμό και την κυνικότητα του μνημονιακού τόξου που συστρατεύεται με τον μακελάρη του παλαιστινιακού λαού κ. Νετανιάχου και με τον κ. Τραμπ».

-Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like