Με μαζικά τεστ κορονοϊού σε φορείς και υπηρεσίες του Δημόσιου και ευρύτερου τομέα, εκδηλώνεται από τον ΕΟΔΥ στον Βόλο η επιχείρηση αποτύπωσης της υγειονομικής εικόνας σε μεγαλύτερη κλίμακα και περισσότερο πληθυσμό.

Τα συνεχή επιβεβαιωμένα κρούσματα με αρκετές περιπτώσεις απροσδιόριστης πηγής μόλυνσης με τον κορονοϊό, ενεργοποίησαν πρωτόκολλα αυξημένων ελέγχων σε φορείς και υπηρεσίες με σημαντικό αριθμό συναλλασσομένων πολιτών.

Οι δειγματοληψίες γίνονται πλέον μαζικά όπως στο Δημαρχείο Βόλου και τη ΔΕΥΑΜΒ.

Σειρά είχε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει  ότι με πρωτοβουλία του και για την προστασία του προσωπικού, αλλά και των μελών του, αποδέχθηκε πρόσκληση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για δειγματοληπτικό έλεγχο covid-19.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη στο Επιμελητήριο και κατόπιν τεστ που έγιναν στο προσωπικό, με δείγματα που ελήφθησαν από όλους τους εργαζομένους, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλα τα δείγματα.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του κοινού συνεχίζεται μέσω του [email protected], ενώ τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να εξυπηρετηθούν και από την Υπηρεσία, προσερχόμενοι πάντα με μάσκα, σύμφωνα και με τις τελευταίες υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Στη λίστα του ΕΟΔΥ, βρίσκονται σε πρώτη φάση και άλλες υπηρεσίες με μεγάλη επισκεψιμότητα.

 

Στελεχώνονται 8 Κινητές Ομάδες Υγείας

Στην πρόσληψη 8 συμβασιούχων οδηγών και ισάριθμων νοσηλευτών προχωράει στη Μαγνησία ο ΕΟΔΥ για την στελέχωση Κινητών Ομάδων Υγείας.

Πρόκειται για συμβασιούχους με τρίμηνη απασχόληση και δυνατότητα απασχόλησης τριών επιλέον μηνών.

Από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες ανά κατηγορία καθώς και 13 ΔΙοικητικοί για την 5η ΥΠΕ.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις