⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ
Ενταση δημιουργήθηκε στο Μπουένος Αϊρες κατά το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα με την αστυνομία να συγκρούεται με το πλήθος.
Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες για να επιβάλει την τάξη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες και συλληφθέντες, όταν φίλαθλοι επιχείρησαν να.. εισβάλλουν στο προεδρικό μέγαρο για να προσκυνήσουν τη σορό του Ντιεγκίτο.

Ενταση στο Μπουένος Αϊρες /Φωτογραφία: AP Images
Το λαϊκό προσκύνημα ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας (16:00 Αργεντινής). Το πλήθος έξω από το προεδρικό Μέγαρο όμως παρέμεινε ογκώδες.
Ενταση στο Μπουένος Αϊρες /Φωτογραφία: AP Images
Όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα παραταθεί το λαϊκό προσκύνημα, εξαγριωμένοι φίλαθλοι επιχείρησαν να εισβάλλουν δια της βίας με αποτέλεσμα η αστυνομία να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες.

Ενταση στο Μπουένος Αϊρες /Φωτογραφία: AP Images
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η οικογένεια του Ντιέγκο συναίνεσε στην τρίωρη παράταση του λαϊκού προσκυνήματος.
Φαντάζει δύσκολο, πάντως, να τελειώσει και στις 00:00 ώρα Ελλάδας.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/marantona-dakrygona-syllipseis-laiko-proskynima
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































