Τεράστια καθίζηση στα έσοδά τους έχουν υποστεί τα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ εξαιτίας των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων, λόγω της πανδημίας. Την ίδια ώρα, το κράτος, δεν έχει βοηθήσει ούτε με τα 800 ευρώ τις επιχειρήσεις και τους οδηγούς.

Στο αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, η πτώση του τζίρου φτάνει στο 95% , σύμφωνα με όσα δήλωσαν οδηγοί στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8, ενώ παρά την αναστολή των μέτρων περιορισμού που ισχύει από σήμερα, δεν υπάρχουν μεγάλες ελπίδες για άμεση ανάκαμψη ούτε στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Όπως ανέφερε στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8 ο πρόεδρος του Υπ. ΚΤΕΛ, Δημήτρης Κολυνδρίνης, ούτε ο Οργανισμός ούτε οι λεωφορειούχοι έχουν πάρει τα 800 ευρώ που δόθηκαν στις πληττόμενες επιχειρήσεις, ενώ δε δόθηκε ούτε η επιστρεπτέα προκαταβολή. «Μας υποσχέθηκαν ότι θα τα πάρουμε» δήλωσε ο κ. Κολυνδρίνης, την ίδια στιγμή, όμως, το υπεραστικό ΚΤΕΛ καλείται να λειτουργήσει με το 50% της πληρότητας των λεωφορείων, χωρίς να υπάρχουν πολλές ελπίδες ότι οι μετακινήσεις θα αποκατασταθούν σύντομα σε μεγάλο βαθμό και θα επιστρέψει έγκαιρα σε προ – κορωνοϊού ρυθμούς.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις