Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Κατά την διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Μυτιλήνης και του τοπικού τμήματος ένας από τους μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν οπλισμένος και διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά σε άλλους αλλοδαπούς.

Κατά την σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους τριών γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας σουγιάς με λάμα μήκους εννέα εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και στην Πάτρα

Μετά από τυχαίο έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν και σε σωματική έρευνα που τους έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν στην Πάτρα δυο Έλληνες, ένας άνδρας και μια γυναίκα που μετέφεραν μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 20,6 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και 1.150 ευρώ και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις