Βούλγαροι μεταφορείς έχουν αναλάβει χωρίς διαγωνισμό το έργο της καθημερινής μεταφοράς των Αμερικανών στρατιωτικών, από το Στρατόπεδο Γεωργούλα όπου διαμένουν, στην αεροπορική βάση Στεφανοβικείου, καταγγέλλουν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων της Μαγνησίας.

Ο τουριστικός πράκτορας, Θανάσης Μούτσιος, εξέφρασε σήμερα στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ τις διαμαρτυρίες του ίδιου και των συναδέλφων του, σημειώνοντας πως δεν έχει γίνει διαγωνισμός, όπως τις προηγούμενες χρονιές.

«Το 2020 δεν ερωτηθήκαμε καθόλου, δεν έγινε διαγωνισμός. Ξαφνικά από τον Σεπτέμβριο είδαμε βουλγάρικα λεωφορεία να εκτελούν αυτές τις μεταφορές. Στενοχωρήθηκαμε πάρα πολύ, ελπίζαμε ότι λόγω του κορωνοϊού θα χρησιμοποιούνταν περισσότερα λεωφορεία, που θα ήταν ανάσα στους δύσκολους μήνες που περνάμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μούτσιος.

Συνολικά πρόκειται για έντεκα βουλγάρικα λεωφορεία, που πηγαινοφέρνουν καθημερινά τους αμερικανούς από το Στρατόπεδο Γεωργούλα στη βάση του Στεφανοβικείου.

Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων έχουν απευθυνθεί στους τοπικούς βουλευτές, την Τροχαία, τον ΕΟΤ και όλους τους κρατικούς φορείς, χωρίς να έχουν λάβει ακόμη απάντηση.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις