Δύο νέα παιδιά, εργαζόμενοι στον χώρο της εστίασης, είναι τα νέα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα του κορωνοϊού στον Βόλο. Πρόκειται για δύο 25χρονους, μπάρμαν και μάγειρας αντίστοιχα, οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν από το πιστοποιημένο εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ως θετικά κρούσματα για κορωνοϊό.

Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες του akroama.gr, είναι σε καλή κατάσταση. Επί του παρόντος δε νοσηλεύονται, καθώς τη σχετική εντολή αναμένεται να δώσει ο ΕΟΔΥ και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Εάν επιδεινωθεί η κατάστασή τους, τότε θα νοσηλευτούν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Αρνητικός ο 57χρονος

Στο μεταξύ, καλά τα νέα για τον 57χρονο αυτοκινητιστή, ο οποίος αρχικά είχε διαγνωστεί θετικός στον covid-19. Το αποτέλεσμα του δείγματος που εξετάστηκε στο Πανεπιστημιακό, βγήκε αρνητικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο αναφοράς για τη Θεσσαλία, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, η 37χρονη δικηγόρος, η 80χρονη που προέκυψε από την ιχνηλάτηση των επαφών της 40χρονης κομμώτριας (που έχει λάβει εξιτήριο) και ο 70χρονος πατέρας της 25χρονης υπαλλήλου του Δημάρχου Βόλου (που επίσης είχε διαγνωστεί θετική και έχει λάβει εξιτήριο).

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις