Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το όνομα του Αϊτόρ, του Ισπανού εξτρέμ της Τβέντε, είναι το τελευταίο δεκαπενθήμερο σταθερά στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Τον θέλει ο Τσάβι Ρόκα, το θέμα είναι πως δεν διαφαίνεται… αμοιβαιότητα από την πλευρά του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ολλανδική ομάδα και προφανώς φέρεται να αναζητά καλύτερο και ανταγωνιστικότερο (και από το ελληνικό και από το ολλανδικό) πρωτάθλημα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν αποκλείει φυσικά τον επαναπατρισμό γι’ αυτό και χτεσινό δημοσίευμα στην πατρίδα έγινε σε ιστοσελίδα της Σαραγόσα, η οποία και φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Αϊτόρ, εμπλέκοντας όμως πέραν του Παναθηναϊκού και τον ΠΑΟΚ και παράλληλα συγκεκριμενοποιώντας και το ενδιαφέρον από την Τουρκία (Σίβασπορ, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ).

Ο sportdog απευθύνθηκε στον ατζέντη του Ισπανού μέσου, τον Αλμπερτ Μποτίνες, ο οποίος επιβεβαίωσε στο ακέραιο το εν λόγω δημοσίευμα, τουλάχιστον ως προς την ελληνική του υπόσταση: «Είναι αλήθεια, έχουμε δεχτεί προτάσεις τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός ατζέντης, συνεχίζοντας: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αποφάσεις. Ο Αϊτόρ έχει καιρό μπροστά του προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του».

Στην ερώτηση για το κατά πόσον μπορούν οι ελληνικές ομάδες να δελεάσουν τον πελάτη του, ο Μποτίνες ήταν μάλλον…θετικός: «Δεν έχει… προτιμήσεις, αρκεί φυσικά να ικανοποιούνται τα κριτήρια που έχουμε θέσει για την επόμενη ομάδα του. Γι’ αυτό και δεν έχουμε αποκλείσει καμία προοπτική, ούτε από την Ελλάδα, ούτε από την Τουρκία, ούτε από οπουδήποτε μας έχουν προσεγγίσει με συγκεκριμένο πλαίσιο, το οποίο μας επιτρέπει να διαπραγματευτούμε», σχολίασε προφανώς διπλωματικά ο Ισπανός ατζέντης, χωρίς να θελήσει να «εμβαθύνει» περισσότερο, αρκούμενος απλώς στην επανάληψη του ότι ο πελάτης του δεν προβλέπεται να αποφασίσει άμεσα.

Και αν μη τι άλλο, τον χρόνο και το περιθώριο το έχει…

πηγή:sportdog.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις