O ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε το ύποπτο σακβουαγιάζ

Μια 70χρονη αλλοδαπή χρησιμοποίησαν ως «βαποράκι» τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, πιστεύοντας ότι δεν θα την υποψιάζονταν οι αρχές όταν θα παραλάμβανε ένα δέμα με κάνναβη σε φορτηγό που βγήκε στη Μυτιλήνη από το πλοίο που είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά.

Όμως, ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος Kym που μύριζε τα… πάντα στο λιμάνι του νησιού, εντόπισε ένα ύποπτο σακβουαγιάζ το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της λιμενικής αρχής. Μόλις η 70χρονη πήγε να το παραλάβει, την συνέλαβαν και βρήκαν στο σακβουαγιάζ δύο συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 45 γραμμαρίων.

Η ποσότητα της κάνναβης κατασχέθηκε και η «γιαγιά των ναρκωτικών» οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Η προανάκριση ερευνά για τον εντοπισμό του αποστολέα του σακ βουαγιάζ, αλλά είναι άγνωστο πότε φορτώθηκε στο πλοίο καθώς είχε «πιάσει» στη Μύκονο και τα Μεστά της Χίου πριν φτάσει στη Μυτιλήνη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις