Για κακή του τύχη του έπεσε ένα σακουλάκι με μικροποσότητα κάνναβης στο οποίο βρέθηκαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα

Έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για δύο ληστείες που είχε διαπράξει στη Μύκονο είναι ένας 27χρονος αλλοδαπός που είχε προδοθεί από τα αποτυπώματά του σε ένα σακουλάκι με κάνναβη, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται και του «φόρτωσε» άλλο ένα αδίκημα!

Όπως αποκαλύφθηκε, στις 26 Ιουνίου είχε αρπάξει στο «νησί των ανέμων» και την τσάντα μιας γυναίκας που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ ήδη κατηγορείται για ληστεία και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ο 27χρονος μη νόμιμος αλλοδαπός συνελήφθη στις 22 Οκτωβρίου βάσει εντάλματος που εξέδωσε η ανακρίτρια Σύρου, όταν εξακριβώθηκε ότι δράστης των δυο ληστειών που είχαν γίνει στις 29 Ιουνίου και την 1η Αυγούστου σε περιοχές της Μυκόνου. Τότε, είχε επιτεθεί σε δύο πολίτες, τους είχε χτυπήσει και είχε αρπάξει με τη βία πολύτιμα προσωπικά τους αντικείμενα.

Την ταυτότητα του δράστη πρόδωσε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο γραμμαρίων η οποία του είχε πέσει στο έδαφος, όταν τράπηκε σε φυγή μετά τη μια από τις δυο ληστείες. Το σακουλάκι εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις