Συνεχείς έλεγχοι των αρχών έβαλαν φρένο στα ολονύχτια ξεσαλώματα σε πολυτελείς κατοικίες του νησιού των ανέμων όπου ο ένας ήταν πάνω στον άλλο

Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ το πάρτι που μόλις ξεκίναγε σε βίλα στο νησί των ανέμων, «τελείωσε» εν τη γενέσει του μέσα σε μισή ώρα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην βίλα ξεκαθάρισαν στους παριστάμενους ότι δεν θα φύγουν από την είσοδο της κατοικίας όπου έφτασαν για έλεγχο μετά από τηλεφώνημα.

Οι νεαροί-στην πλειοψηφία τους-που είχαν μαζευτεί μετά από την συνήθη διαδικασία με μηνύματα και φυσικά το location της βίλας, έφυγαν χωρίς να συγχρωτιστούν μέχρι το πρωί.
Τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο με τα πάρτι χωρίς κανέναν έλεγχο σε πολυτελείς επαύλεις της Μυκόνου, ατόνησε πολύ μετά τους συνεχείς ελέγχους των αρχών.

 

Τι έμεινε; Οι αναμνήσεις από τις τελευταίες ξέφρενες νύχτες που εκτυλίχθηκαν σε μισθωμένες βίλες από τα Χουλάκια και τον Άγιο Στέφανο μέχρι την Αλεόμανδρα και το Καλό Λιβάδι μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Νύχτες που τα είχαν όλα και κυρίως συγχρωτισμό χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τους προσκεκλημένους στα συγκεκριμένα πάρτι.

Εικόνες όπως αυτή με δυο γοητευτικές νεαρές όπου η μία τραβάει με αλυσίδα που έχει περάσει στον λαιμό την φίλη της ήταν απόλυτα φυσιολογικές για την mentalite του νησιού στο οποίο όλα σχεδόν επιτρέπονται αρκεί να έχεις λεφτά να ξοδέψεις.

mykonos-party__1_
mykonos-party__2_

Η διασκέδαση φούντωνε από τις τρεις και μετά φτάνοντας πολλές φορές μέχρι τις οχτώ το πρωί ενώ οι κατοικίες μετά θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο, κυρίως στους εξωτερικούς χώρους.

Εκεί όπου διακόσια, τριακόσια ή και τετρακόσια άτομα χόρευαν ο ένας πάνω στον άλλο σαν να μην υπάρχει αύριο στους ρυθμούς της deep house.

Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στα βίντεο που έχουν τραβηχτεί στις αρχές Αυγούστου σε τρία διαφορετικά πάρτι τα οποία είναι για πολλούς η «μάστιγα» του νησιού τα τελευταία τρία χρόνια.

Διονύσης Θανάσουλας
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις